Marinaaaaaa
Mlađi član

Misao : 1
|
 |
« : Lipanj 05, 2008, 07:09:18 pm » |
|
............Pošto nisam uspjela prebacit tablicu sa prodajnim mjestima proizvoda Schar,evo vam adresa pa pogledajte sami..... www.pretti.hr/prodajna_mjesta.htm NADAM SE DA ĆE VAM POMOĆ....MENI JE.....KONAČNO MI MAMA NE MORA VIŠE SLATI PAKET SA HRANOM IZ ZAGORJA U OSIJEK.....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 05, 2008, 08:32:14 pm Marinaaaaaa »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ex_cali70
|
 |
« Odgovor #1 : Lipanj 05, 2008, 09:19:41 pm » |
|
kada smo već kod toga, spisak je nedostatan....znam pouzdano da i Ljekarna u Pagu ima asortiman Dr. Schaer 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Otocanka
Mlađi član

Misao : 9
|
 |
« Odgovor #2 : Lipanj 06, 2008, 09:42:59 am » |
|
A dodajem i SuperKonzume kojih nema na popisu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marinaaaaaa
Mlađi član

|
 |
« Odgovor #3 : Lipanj 06, 2008, 10:56:19 am » |
|
NISAM REKLA DA SU TO SVA MOGUĆA MJESTA DI SE MOGU KUPIT TAKVI PROIZVODI, NEGO SAMO NEKA OD NJIH.......
PA MOŽDA NEKOME POMOGNE......JA,DOK NISAM NAŠLA TAJ POPIS, NISAM IMALA POJMA DA MOGU KUPIT PROIZVODE SCHAR U OSIJEKU.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Otocanka
Mlađi član

|
 |
« Odgovor #4 : Lipanj 06, 2008, 11:00:59 am » |
|
Sve ok, nemoj se ljutiti.  Mi smo samo dodali mjesta za koja znamo, a koja se ne nalaze na popisu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ex_cali70
|
 |
« Odgovor #5 : Lipanj 08, 2008, 01:23:22 pm » |
|
Također ako znate da još netko ima te proizvode (a i druge proizvode širom Hrvatske) da ih objavi....  jesti se mora.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
anđa
Mlađi član

Misao : 0
|
 |
« Odgovor #6 : Listopad 21, 2008, 08:48:45 pm » |
|
Na stanici www.schar.com imaju popis trgovina u svim zemljama gdje ima njihovih proizvoda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cvrcak
Mlađi član

Spol: 
|
 |
« Odgovor #7 : Travanj 19, 2009, 09:08:14 am » |
|
Pouzdano znam da ih prodaje svaka trgovina dm-a i Mercator
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
imart
Novi član
|
 |
« Odgovor #8 : Veljača 08, 2010, 05:15:38 pm » |
|
novi sam ovdje pa vas pozdravljam. susreo sam se sa bezglutenskim proizvodina u kauflandu u slavonskom brodu (neki keksi-kolačići) nadam se da nisam otkrio toplu vodu...
zanima me da li je itko našao dekotove proizvode u prodaji u hrvatskoj i gdje? pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Otocanka
Mlađi član

|
 |
« Odgovor #9 : Veljača 08, 2010, 05:55:32 pm » |
|
da, u kauflandu ima, ali su bolesno skupi  dekotove proizvode sam pronašla u Konzumu (samo ne znam ovisi li i ta ponuda o veličini Konzuma - običan, Maxi, Super)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ex_cali70
|
 |
« Odgovor #10 : Veljača 08, 2010, 09:15:38 pm » |
|
Dekot je bio privremeno prestao s proizvodnjom. Njihove proizvode se moglo naći kod nas u Puli samo u PLODINAMA. Ovdje na forumu imamo članicu iz Vodica koja pozna vlasnike pa možda napiše nešto više o tome
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
imart
Novi član
|
 |
« Odgovor #11 : Veljača 20, 2010, 11:57:05 am » |
|
Hvala Vam na informacijama. U Brodu su cijene otprilike takve... Al nema veze, našao sam neke stvari koje nisam ni mislio da se proizvode(rezanci za juhu i sl.) Da, Dekot plasira svoje proizvode po konzumima i to onim velikim. Zvao sam direktoricu Dekota i ona mi je to prenjela.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marinaaaaaa
Mlađi član

|
 |
« Odgovor #12 : Veljača 23, 2010, 10:02:37 pm » |
|
......U Osijeku nema Dekotinih proizvoda u Konzumima,bar ih ja nisam mogla nać...ako je netko iz Osijeka neka mi javi dal ih je našao..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|